Hua Hin resa

Hua Hin

Hua Hin är den kungliga staden i den mening att kungen för det mesta bor där när han inte har skyldigheter att göra annat. På 1920-talet byggde den tidigare kungen ett sommarställe i Hua Hin och ända sedan den kungliga familjen tillbringade större delen av sin tid där så har staden varit en populärt resmål för många Thailändare likväl som för turister.

Perfekt för familjer med barn

Hua Hin är det perfekta resmålet i Thailand för barnfamiljer. Det finns många barnvänliga aktiviteter och det finns goda möjligheter att komma ut och uppleva och få nya intryck varje dag.

Lugn atmosfär

Hua Hin är inte direkt huvudstaden för party och festande i Thailand även om det givetvis finns nattliv också. Men inte alls i samma utsträckning som i många andra städer i Thailand, Hua Hin är känt för sin lugna atmosför där folk mest ser på sevärdheter, upplever hisnande utsikter och besökar någon av de vackra stränderna.

Stränder i Hua Hin

Stadskärnan i Hua Hin ligger 5 km från stranden och i vanlig thailändsk stil så erbjuds en massa olika aktiviteter där. Man kan uppleva allt från skärmflygning och vattenskoter till ponnyridning och longtailåkande. De mest populära stränderna i Hua Hin ligger strax utnaför Hua Hin stad och utgörs av Khao Takiap och Cha-Am. Stranden precis utan Hua Hin är inte jättehäftig, men har mycket turister ändå då det ligger närmre och många bekvämligheter och annat finns där. Stranden Cha-Am ligger 20 km utanför stadskärnan, men kan definitivt vara värd resan om man är ute efter en riktigt vacker strand. Om du dock föredrar det mer lokala och det klaraste vattnet så åk till Suanson Beach dit många av thailändarna själva åker.

Etiketter: barn i hua hin hua hin hua hin aktiviteter hua hin thailand huahin picture of hau hin in thailand resa med barn till hua hin thailand


Barnens åldrar?

OK

Sök resaAvancerad sök

Populära poster om Thailand

I sammarbete med..

Resor

© Res Thailand. Alla rättigheter förbehållna. Res Thailand i samarbete med Jade Travel - Resor med asiatisk omsorg samt reseguider och paketresor.