Pattaya resor

Pattaya

Pattaya är en av de hetaste destinationerna i Thailand och Pattaya skryter inte med att vara det mest idylliska, som Phuket, men staden väger upp det utan problem med det enorma utbud av aktiviteter, hotell, pensionat och ett extremt hett nattliv som man finner där. Pattaya är partystället nummer ett i Thailand, om man är ute efter att festa i Thailand är det hit man åker.

Om Pattaya

Pattaya är en populär badort i den thailändska golften och ligger ca 15 mil sydost om Bangkok – en bilfärd på ca två timmar. Medan Pattaya en gång hade ett ganska välförtjänt rykte för sitt lite krassliga nattliv har de lokala myndigheterna under senare år gjort väldigt mycket för att förbättra kvalitén på stränderna och städa upp det värsta. Pattaya har allt som allt blivit en mer familjevänlig destination och man hittar en hel del aktiviteter och annat som passar hela familjen. I dagsläget lockar Pattaya hundratusentals besökare varje år för sol, bad, snorkling, segling, vindsurfning och olika utflykter till de närliggande öarna i Pattaya. Andra aktiviteter som bungyjump, cykling, fallskärmshoppning, go-kart, Muay Thai (thaiboxning) och Paintball finns också på ön. Pattaya är lite som en stor aktivitetsort, så om det är något du vill göra kan du förmodligen göra det i Pattaya – utbudet känns nästan obegränsat.

Golf

Golfare, både de nya och lite mer erfarna, kommer hitta hem i Pattaya och ett brett urval av golfbanor precis i närheten som Phoenix, Pattaya Country Club och Marinen nära Sattahip som erbjuder 18 hål golf för ungefär 1 000 baht. Det är inte direkt dyrt och det stora utbudet av restauranger tillsammans med all golf lockar många utövare till Pattaya.

Hotell och boende

Då staden lockar ett stort antal besökare från hela världen är det ingen överraskning att Pattaya också kan skryta med en otrolig mängd boendealternativ. Det passar både för de på en mer stram budget likväl som för de med högvis med pengar att bränna – det finns något för alla behov. Och för dem som inte älskar hotellen vid de hetaste stränderna går det enkelt att hitta boende nära de lite mer lugna stränderna i Pattaya som vid t.ex. Jomtien Beach (bara 3 km söder om centrala Pattaya). Om du vill åt den bästa stranden i Pattaya rekommenderas helt klart Bounty Beach samt en utflykt till den närliggande ön Koh Larn.

Etiketter: bergren nordin pattaya blogga om pattya blogs/viewstory/512939 fakta om pattaya fakta pattaya info idolclub-pattaya.com loc:se info kan-sdc2.go.th loc:se isabell nordin jade travel till pataya joel nordin joel nordin familjen joel nordin knark pattaya joel nordin pattaya joel nordin pattaya news joel nordin thailand joel pattaya joel thailand familjen mail idolclub-pattaya.com mail idolclub-pattaya.com loc:se mail kan-sdc2.go.th mail kan-sdc2.go.th loc:se mail polisen boracy nordin resor nyheter knark i pattaya nyheter knark i pattaya ulf berggren nyheter pattaya nytt om ulf inge berggren Pattaya pattaya fakta pattaya familj sol och bad pattaya joel nordin pattaya news pattaya news ulf berggren pattaya nyheter pattaya of thailand pattaya resor pattaya ulf berggren pattaya utflykter pattayaresor resa pattaya resa till pattaya i thailand resor pattaya resor till pattaya resthailand.com thailand news narkotikabrott joel thailand pattaya thailand phuket nattliv ulf berggren ulf berggren pattaya ulf berggren pattaya news ulf berggren thailand ulf berggrenthailand ulf bergren thailand ulf inge berggren ulfberggrenthailand


Barnens åldrar?

OK

Sök resaAvancerad sök

Populära poster om Thailand

I sammarbete med..

Resor

© Res Thailand. Alla rättigheter förbehållna. Res Thailand i samarbete med Jade Travel - Resor med asiatisk omsorg samt reseguider och paketresor.