Resa Thailand

Resor till Thailand

Thailand är ett mycket populärt land att spendera sin semester i. Det är inte särskilt konstigt då klimatet är mycket behagligt och att landet har några av världens vackraste stränder. De flesta som gör resor till Thailand älskar det och ger gärna både tips och inspiration till medmänniskor för att få dem att följa med på nästa resa till Thailand.

Låga levnadskostnader

Om man reser till Thailand kan man nästan alltid räkna med låga levnadskostnader och man kan verkligen få ut mycket av varje spenderad krona. En måltid i ett gatukök vid en gata kan gå på ca 10 kr, men väljer du hellre att lyxa till det med många restaurangbesök går det på ca 30-40 kr. I turistorterna finns även lyxrestauranger av olika slag, men i jämförelse med här i Sverige blir det alltid ett kap oavsett vad. Oftast rör det sig om en fjärdel av allting mot priser hemma i Sverige.

Det finns alltid en resa till Thailand som passar dig

Thailand har många skepnader och det är en väldigt stor skillnad på att vara i en storstad som Thailands huvudstad Bangkok mot att vara på en mindre ö som Koh Chang eller Koh Lipe. Läs mer om olika resmål på de olika sidorna här på resthailand.com för att få mer och bra information om olika platser i Thailand!

Etiketter: Resa resa till thailand lyx Resor resor till thailand thailand levnadskostnader thailand photos thailandresa vackraste stranden


Barnens åldrar?

OK

Sök resaAvancerad sök

Populära poster om Thailand

I sammarbete med..

Resor

© Res Thailand. Alla rättigheter förbehållna. Res Thailand i samarbete med Jade Travel - Resor med asiatisk omsorg samt reseguider och paketresor.